Masaža – terapevtski in relaksacijski tretma

To, da masaže blagodejno vplivajo na naše počutje, že tako veste. Kakovostna masaža blagodejno vpliva na mišični sistem, izboljšanje prekrvavljenosti, stimulira prebavo, spodbuja delovanje limfnega sistema in poskrbi za globoko relaksacijo.

Ste vedeli, da masaža spada med najstarejše in najpreprostejše načine zdravljenja? Na Vzhodu je že od nekdaj razširjeno prepričanje, da redna masaža koristi vsem ljudem, ne glede na starost. Pri nas se je prednosti masaže najprej spoznalo na področju športa, kasneje pa se je njena raba preselila še na druga področja.

Masaža odpravlja tudi napetost, preganja nespečnost ter sprošča boleče mišice, torej poskrbi za dobro počutje. Nekateri pa so prepričani, da že samo ugodje, ki ga povzroča masaža, učinkuje zdravilno.

V Retro Studiu poleg vadbe ponujamo tudi kakovostne masaže v našem relaksacijskem kotičku. Izbirate lahko med relaksacijskimi ali terapevtskimi masažami. Ste vedeli, da učinkovita in redna masaža lahko bistveno pripomore tudi k boljši mišični kondiciji? Lahko pa zgolj poskrbimo za sprostitev napetosti po stresnem dnevu v službi.

Tako kot pri vseh naših storitvah, tudi tukaj zagotavljamo 100% garancijo na vaše zadovoljstvo.

Rezervirajte svoj termin v relaksacijskem kotičku Retro Studia.