OSEBNI TRENERji - ČEDALJE POGOSTEJŠA IZBIRA MNOGIH

Hiter tempo našega vsakdana zahteva tudi protiutež: počasnejši del dneva oziroma čas, ki si ga vzamemo samo zase. Najbolj koristno za telo in um je prilagoditi naše navade in se umiriti z rednimi in raznolikimi vadbami. Ne le zaradi fizično boljšega izgleda, izgube kilogramov, pridobivanja na kondiciji, ampak tudi zaradi psihičnega zdravja, stabilnosti, vitalnosti in nasploh želje po tem, da bi živeli zares kakovostno in poskrbeli zase v celoti.

Osebni trenerji so čedalje bolj priljubljena izbira vseh, ki se z vadbami ukvarjajo celostno. V Retro Studiu osebne treninge še posebej priporočamo vsem posameznikom, ki se z intenzivnimi vadbami srečujejo prvič. Ni namreč vseeno, kako se lotimo vadb. Osebni trener omogoča individualen pristop k strokovno vodeni vadbi z določanjem vrste vadb glede na vaše želje, počutje ali morebitna bolezenska stanja/poškodbe.

 • Pravilna in varna izvedba treninga.
 • Holistična obravnava na treningu – od prehrane do izbora vadb glede na obremenitve telesa.
 • Hitrejše in učinkovito doseganje zastavljenih ciljev na treningu.
 • Večja motivacija za vadbo pri doseganju ciljev in pozitivna energija trenerja.
 • Evalvacija vašega napredka in priložnosti za izboljšave.

ZA KOGA JE OSEBNI TRENER PRimeren?

Program, ki ga sestavi osebni trener omogoča ohranjanje motivacije, prilagoditev vaj sposobnostim in ciljem posameznika in varnost pred poškodbami, saj preprečuje nepravilno izvedbo vaj. Omogoča varen in hiter napredek, ter vodi k boljšim rezultatom.

Pomaga vsem, ki:

 • ne morete ali ne želite obiskati skupinskih vadb,
 • že vadite oziroma trenirate in bi želeli svoje znanje poglobiti,
 • imate posebne želje oziroma zahteve (tudi zaradi morebitnih zdravstvenih težav),
 • želite hitrejše in maksimalne učinke,
 • bi z vadbami ali treningi šele začeli in želite kakovostne uvajalne ure.
Osebni trener vam lahko pomaga pri oblikovanju postave, izboljšanju motoričnih sposobnosti in pri odpravi mišičnega neravnovesja. Osebno trenerstvo je prava izbira še posebej za vse, ki se srečujete s poškodbami, saj sta rehabilitacija in postoperativna vadba izrednega pomena.
Osebni trenerji - Retro Studio

Boštjan Krek

Licenciran Trener fitnesa FZS

Moje poslanstvo!
Večletni treningi in v 19 letih pridobljene izkušnje na tem področju so me naučili, da je lahko oblikovanje telesa lahko dolga in trnova pot, če ti manjka znanja in izkušenj.
Sodobno hitro življenje nas sili v enostranskost oziroma udejstvovanje le na enem področju, kar vodi v monotonost, naveličanost in nezmožnost narediti nekaj za dvig kakovosti svojega življenja in zdravja.
Ker se tega zavedam, sem vse moči usmeril v osebno trenerstvo, s katerim nudim strokovno pomoč ljudem, ki se obrnejo name. In prav vsi, ne glede na spol in leta, z njim prilagojenim športnim udejstvovanjem, spremenijo svoje življenje. Naj bo to izguba telesne maščobe, oblikovanje telesa ali pa “samo” rekreacija, je skupni cilj narediti korak naprej, izboljšati fizično in psihično počutje ter spet začutiti veselje do življenja.
Moj cilj je pomagati ljudem spoznati pomen vadbe s kombinacijo zdrave prehrane ter njun vpliv na izboljšanje zdravja in krepitev telesa

Tjaša Ferkov Babnik

Diplomirana športna trenerka (Fakulteta za šport)

Osebni treningi ali v paru
Poporodna vadba
Pilates

Sem Tjaša, diplomirana športna trenerka. Kot mamica dveh deklic sem se naučila, da delam po občutku, živim za trenutek, verjamem v neznano in se zatopim v vse, kar počnem. Vsega se lotim z nasmehom, brez pomisleka, da česa ne zmorem. Prav takšno miselnost skušam vseh teh deset let, odkar poučujem, prenesti na svoje vadeče – da vadbo izvajajo z veliko željo in veseljem; da je naporna le toliko, da posamezniku predstavlja izziv; da je energična, a primerna tudi za bolj tihe duše; da so majice prepotene in mišice ravno prav utrujene; da se izvaja varno; in da se vadeči počutijo dobro.

CENA

25 €/h

 za uporabnike Retra

 • Ura osebnega trenerstva ne vključuje uporabnine Retra.
 • Termin os. treninga in način plačila po dogovoru s trenerjem.

 

ŽELIM REZERVIRATI SVOJE MESTO V
RETRO STUDIU >

LOKACIJA